Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Prinčeva staza'

U Materinoj priči predstavljen bilogorski kraj

Damir Spehar/PIXSELL
16.05.2015.
u 17:36

Načelnik općine Veliko Trojstvo Ivan Kovačić pozvao je gradonačelnika Milana Bandića da posjeti njihovo mjesto krajem mjeseca kada će imati trodnevnu proslavu dana općine

Kroz igranu bajku "Bilogorska čarolija-Prinčeva staza"danas je u Hrvatskoj kući Materina priča predstavljen bilogorski kraj. Hrvatska kuća pod vodstvom Mine Petri njeguje hrvatsku tradiciju i baštinu, a djeca osnovne škole Veliko Trojstvo mitologiju bilogorskog kraja predstavili su igrokazom prema bajci Romane Kovačić i Miroslava Vincelja.

Načelnik općine Veliko Trojstvo Ivan Kovačić pozvao je gradonačelnika Milana Bandića da posjeti njihovo mjesto krajem mjeseca kada će imati trodnevnu proslavu dana općine. Hrvatsku kuću, kazala je M. Petri, posjetilo je 330 tisuća turista.

>> Nakon svjetske izložbe glumci zaigrali rukomet

Komentara 2

IV
ivica.vranjic
18:07 16.05.2015.

U Trojstvu oduvijek gostuju samo rasna grla...

BJ
Bjelovar112
20:42 16.05.2015.

Je i drug joža se tamo zadržao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije