Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed

Drama u Ježdovcu: Vezali se i lancem za dizalicu, ne žele Tele2 antene

ježdovec prosvjed
Foto: Snimio čitatelj
1/3
20.10.2015.
u 10:23

Mještani ne žele baznu stanicu u svom naselju pa zato prosvjeduju. Tamo je i policija...

Mještani Ježdovca od jutra su na lokalnoj cesti, koju su blokirali prosvjedujući protiv radnika koji su tamo uime telekom kompanije Tele 2 došli postavljati baznu stanicu.

Jedan od mještana se, doznajemo, čak i lancem vezao za dizalicu ne bi li time spriječio radove, a podržavaju ga i drugi. Na mjesto događaju oko 9 sati morala je stići i policija. 

Uskoro opširnije...

Komentara 5

ZA
zambezi
10:39 20.10.2015.

Al svi ce se bunit ako im los signal na. mobitelu.

ZD
zdravko dren
10:55 20.10.2015.

A pretpostavljam da svi imaju mobitel u dzepu..

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:32 21.10.2015.

Sigurna sam da je svima cijeli dan mobitel ili smartphon na vuhu....kakvo licemjerje...svi bi htjeli sve, ali samo da njima ne skodi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije