Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKE SU U LISTOPADU

U jednom danu stiglo 1140 prijava za Zagrebački maraton

Veseli pas trčao s gazdom 28. Zagrebački maraton
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/3
10.03.2020.
u 08:54

Natjecanje je također humanitarno, a skupljat će se dobrotvorni prilozi za udrugu Inspiro koja pomaže u rehabilitaciji osobama nakon transplantacije pluća.

U samo 24 sata prijavilo se 1140 trkačica i trkača, a utrka je tek za sedam mjeseci. Riječ je o 29. izdanju Zagrebačkog maratona, koji se održava 11. listopada, a već se prvoga dana 167 osoba prijavilo za maraton, 635 za polumaraton, 239 za Garmin 10 K utrku i 20 za štafetu.

Cilj i start su na Trgu bana Josipa Jelačića, a dan prije na istom će se mjestu održati i dječje natjecanje.

Kako bi se izjednačio omjer muškaraca i žena među sudionicima, i ove su godine organizatori odlučili da je promotivna startnina za trkačice 100 kuna za maraton i polumaraton te 75 kuna za utrku Garmin 10 K.

Natjecanje je također humanitarno, a skupljat će se dobrotvorni prilozi za udrugu Inspiro koja pomaže u rehabilitaciji osobama nakon transplantacije pluća.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije