Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muke po parkiranju

U Cascade centru najjeftinija garaža u gradu – 4 kn po satu

garaža
Sanjin Strukić/PIXSELL
Autori: mač/VLM, mpe/VLM
22.03.2012.
u 15:20

U tom trgovačkom centru na vrhu Tkalčićeve ulice sat vremena parkiranja na 135 mjesta, koliko ih ima u toj garaži, naplaćuje se samo četiri kune!

Budući da je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer najavio kako će širiti zone naplate parkiranja i ukinuti “oazu” kod paromlina, gdje se na 600-tinjak mjesta vozilo moglo parkirati besplatno, Cascade centar, odnosno Parking centar Cascade, odlučio je ponuditi alternativu.

Naime, u tom trgovačkom centru na vrhu Tkalčićeve ulice sat vremena parkiranja na 135 mjesta, koliko ih ima u toj garaži, naplaćuje se samo četiri kune!

Garaže kojima upravlja Zagrebparking, pa i one privatne u središtu metropole, svoja mjesta nude za sedam do deset kuna. Kao usporedba, u prvoj se parkirališnoj zoni, u koju spada i Cascade centar, parkiranje naplaćuje 10 kuna po satu.

Komentara 1

KM
karakas.mario
15:54 22.03.2012.

Kakav dobar pi-ar za pope i hercegovce iz hdzeja. Pa garaža i centar vam zjape prazni zato što to jeste - vi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije