Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve na jednom mjestu

Turistička zajednica pokrenula nove stranice posvećene sportu u metropoli

Foto: J. Duval
1/3
16.09.2021.
u 12:35

S obzirom na sve veći značaj  grada kao suvremenog sportskog središta te potrebu daljnjeg pozicioniranja Zagreba u segmentu sportskog turizma, kažu iz TZGZ-a, stranice obuhvaćaju pregled aktualnih sportskih događanja, popis sportskih i rekreacijskih objekata i dvorana...

U suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom, Turistička zajednica grada Zagreba objavila je nove internetske stranice posvećene sportu u Zagrebu, upravo kada se u metropoli održavao jedna od najstarijih i najvećih sportskih manifestacija – 71. po redu Memorijal Borisa Hanžekovića, a nakon sjajnih rezultata naših olimpijaca i paraolimpijaca na OI u Tokiju.

S obzirom na sve veći značaj  grada kao suvremenog sportskog središta te potrebu daljnjeg pozicioniranja Zagreba u segmentu sportskog turizma, kažu iz TZGZ-a, stranice obuhvaćaju pregled aktualnih sportskih događanja, popis sportskih i rekreacijskih objekata i dvorana, prijedlog aktivnosti te povijesni osvrt na bogatu zagrebačku i hrvatsku sportsku povijest.

"Obnovljeni RŠC Jarun također nudi priliku za velike sportske događaje europske i svjetske razine pa vjerujem da ćemo uskoro i o njemu više govoriti u kontekstu sportske ponude i sportskog turizma. I brojni manji sportski događaji s dugom tradicijom također znatno obogaćuju sportsku ponuda Zagreba, koja je uistinu raznovrsna i imati je objedinjenu na jednom mjestu - za svaku je pohvalu. TZGZ razvija sportski turizam kao posebni oblik turističke ponude koji doprinosi stvaranju nove, kvalitetne i konkurentne pozicije na turističkom tržištu", naveli su iz TZGZ.

Zagreb se u više navrata, dodaju, pokazao i dokazao kao vrhunski domaćin brojnim domaćim i međunarodnim sportskim priredbama, uključujući i razna svjetska prvenstva te svjetske kupove.

"Naše stranice objedinjuju na jednom mjestu cjelokupnu zagrebačku sportsku ponudu, pružajući, tako, potrebne informacije na pregledan, učinkovit i efikasan način. Osim toga, nove stranice predstavljaju platformu za konkretne promotivne aktivnosti koje ćemo pojačati i s novim promotivnim filmom posvećenom sportu u Zagrebu. Internetske stranice dostupne su na ukupno šest jezika – engleski, francuski, njemački, španjolski, talijanski i, naravno, hrvatski, a navigacija je osmišljena po kategorijama po kojima se može brzo i jednostavno pretraživati", priopćili su.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije