Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za dobrobit grada

Trideset Večernjakovih Eko taxija

'06.07.2013., Zagreb - Tvrtka Eko taksi jedina u ponudi taksi trzista ima hibridne automobile te su usredotoceni na ocuvanje okolisa. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
Autor
Mateja Šobak/VLM
07.07.2013.
u 17:45

U svakom automobilu označenom s "Večernji list" putnika će čekati i primjerak dnevnog lista za čitanje.

Trideset vozila Eko taxija dobilo je svoje oznake \"Večernji list\", primjerak dnevnih novina i krenulo na ulice Zagreba.

– Početak je to suradnje ekoloških taksija i Večernjaka koji djeluju za dobrobit Zagreba – sa smiješkom je ispričala Ivana Šimundić iz Eko taxija koja vjeruje da će suradnja dovesti do promocije Eko taxija, ali i gradske rubrike Večernjeg lista jer će ljudi koji se voze taksijem ujedno moći i pročitati što se događa u gradu, ali i županiji.

Budući da Eko taxi vozi i na području Zaprešića, ističe Šimundić, gradska se rubrika redovito prati.

Vozni park Eko taxija čini 85 posto hibridnih automobila čija je emisija ugljičnog dioksida i do 50 posto niža od ostalih automobila.

– Smanjena zagađenost i niske cijene ono su što privlači naše mušterije, a s Večernjakom u svakom označenom automobilu vjerujemo da će zadovoljnih klijenata biti još više – rekla je Šimundić.

Osim \"obične\" vožnje, ekološki taksiji dostavljaju i pošiljke, u njima se možete voziti i s ljubimcima, a moguće je i razgledati grad uz pratnju vodiča.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije