Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zg velesajam

Tri sajma za 10 kuna: interklima, graditeljstvo i obrtništvo

Zagrebački velesajam (1)
Zagrebački velesajam
05.04.2013.
u 13:46

Ovi sajmovi proteklih su se godina pozicionirali kao najveći poslovni događaji u branši

Zagrebački velesajam od 9. do 13. travnja ugostiti će čak tri sajma: interklime, graditeljstva i obrtništva. Ovi sajmovi proteklih su se godina pozicionirali kao najveći poslovni događaji u branši i postali su središnje mjesto susreta ponude i potražnje, noviteta i krajnjih potrošača u Hrvatskoj i regiji. Svoje proizvode uz domaće izlagače predstaviti će i poduzetnici iz Austrije, Belgije, Češke, Danske, Italije, Makedonije, Njemačke, Poljske, Slovenije, Srbije, Švicarske i Kraljevine Maroko koja je i zemlja partner.

Veleposlanik Kraljevine Maroko u Hrvatskoj Moulay Abbes Khadiri naglasio je da je ovo velik događaj koji se podudara s otvaranjem Veleposlanstva Kraljevine Maroko u Zagrebu, 12. travnja ove godine. Sajam će biti otvoren od 9. do 12. travnja između 10 i 19 sati, a 13. travnja od 10. do 18. sati. Za obilazak sajma potrebno je kupiti ulaznicu od 10 kuna.

INTERKLIMA - 22. međunarodni sajam grijanja, hlađenja, klimatizacije i obrade pitkih voda

- Klimatske promjene poput globalnog zagrijavanja, te sve češći ekstremni vremenski uvjeti s jedne strane i ubrzani porast svjetske populacije i težnja za što kvalitetnijim životnim uvjetima s druge strane, rezultirali su, pogotovo u razvijenijim zemljama, eksponencijalnim porastom potrošnje energije za grijanje i klimatizaciju te potrebom za pitkom vodom. Održivi razvoj i u ovom sektoru ultimativno zahtjeva, neprekidno pronalaženje novih rješenja, usavršavanje postojećih i hitnu implementaciju sve učinkovitijih tehnologija, opreme i materijala u području grijanja, klimatizacije, ventilacije i obrade pitkih voda, što je i tema ovog sajma.

GRADITELJSTVO – 37. međunarodni sajam graditeljstva i opremanja

- Na sajmu će se održati najveća izložba građevinske mehanizacije u Hrvatskoj u ovoj godini na kojoj će se moći vidjeti najnoviji strojevi renomiranih svjetskih proizvođača-

OBRTNIŠTVO - 55. međunarodni sajam obrtništva

- Najznačajniji sajam obrtničke struke i središnji poslovni događaj obrtnika, malih i srednjih poduzetnika u Republici Hrvatskoj zaokružuje ovaj termin te mu daje posebnu cjelovitost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije