Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA NESREĆA

Tragedija kod trgovačkog centra: biciklist poginuo u naletu auta

U prometnoj nesreći na Slavonskoj aveniji poginuo biciklist
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/6
16.05.2019.
u 21:27

Oko 20 sati osobno vozilo naletjelo je na biciklista na križanju Slavonske avenije i Ulice Siniše Glavaševića, blizu trgovačkog centra City Center one East

Biciklist je poginuo u prometnoj nesreći koja se večeras dogodila u Zagrebu.

Oko 20 sati osobno vozilo naletjelo je na biciklista na križanju Slavonske avenije i Ulice Siniše Glavaševića, blizu trgovačkog centra City Center one East.

Više informacija trebalo bi biti poznato nakon očevida.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Stradao biciklist

Komentara 8

TO
tor
00:12 17.05.2019.

može li itko prisiliti bicikliste za označavaju bicikle noću svjetlosnom signalizacijom? ježim se voziti noću gradom, bicikli izranjaju iz tame ko aveti! nije mi jasno kako nisu svjesni da ih vozači automobila teško mogu uočiti u tami neosvjetljene, kako se ne boje situacija kao što je ova sa smrtnim ishodom. nije li zakonom propisano da bicikli moraju imati svjetlosnu signalizaciju? ako nije, treba uvesti u zakon!

RO
RobbieSthlm
22:37 16.05.2019.

užas. sućut bližnjima

TR
treb
22:50 16.05.2019.

Policijska država u društvu ne, ali u prometu - da, o da, itekako. Samo tako će se moć smirit divljake na cesti, u kakvom god vozilu bili. Kamere, kontrole, nadzor, drakonske i brze kazne. Zapljena vozila recidivistima, svakako. Kako to da u Sloveniji svi voze ko bubice, a kad pređu granicu, hopla, sva kultura odmah kroz prozor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije