Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZBOG STRMINE PUTA'

Tragedija kod Svetog Ivana Zeline: Traktor se više puta prevrnuo, poginuo muškarac

Slavonski Šamac: Policija zapriječila prolaz traktorima prema graničnom prijelazu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
05.03.2024.
u 13:03

Vozač je prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava gdje je zaprimljen s teškim ozljedama, a tijelo njegovog suputnika je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu

U prevrtanju traktora u Ulici Kladešćica kod Svetog Ivana Zeline, u ponedjeljak oko 10 sati i 30 minuta poginuo je 59-godišnjak, izvijestila je u utorak Policijska uprava zagrebačka (PUZ). Policija je precizirala kako je do nesreće došlo kada je 59-godišnjak upravljao neregistriranim traktorom strmim šumskim putem namijenjenim za izvlačenje drva.

– Zbog strmine puta u jednom trenutku došlo je do zanošenja i višestrukog prevrtanja traktor, a tom prilikom život je izgubio 59-godišnji putnik na traktoru – priopćili su iz PUZ-a. U PUZ-u dodaju da je 59-godišnji vozač traktora prevezen u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok je tijelo vozačevog vršnjaka prevezeno na Zavod za sudsku medicinu.

FOTO Tragedija: Ubio oca na Črnomercu

Slavonski Šamac: Policija zapriječila prolaz traktorima prema graničnom prijelazu
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije