Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto stoje radovi?

Struka se ne slaže s Tomaševićem, a udruge bijesne: Ovo je još jedna u nizu gradonačelnikovih laži

10.01.2024.
u 06:31

Sanacija odronjenog dijela odlagališta trenutačno je u fazi projektiranja. Projektant je izradio plan aktivnosti i predložio mjere zaštite odlagališta od daljnjeg urušavanja, govore u Zagrebačkom holdingu. Struka pak misli kako je s projektiranjem i sanacijom trebalo krenuti odmah po završetku očevida

Komentara 12

BP
Besposlen pop
07:06 10.01.2024.

Jedan mandat slučajno i to bi od vas bilo sve. Hvala, zbogom i ne vraćajte se više

GA
Gajger
07:20 10.01.2024.

Bi on, ali ne da mu Bandić, drži mu zavezane ruke

AK
Aka
07:03 10.01.2024.

Ne zna sa investicijama očito ima problem i sa škrtošću te egom koji mu govori kako je on bolji od Bandića i treba štedjeti. Nije uvijek stvar u štednji, treba grad imati svoj napredak, ako ne zna kako neka mu stručni savjetnici pomognu. Ili neka ode.Glasah za njega, ali to je moj promašaj, drugi put neću fulati tak jako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije