Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEROJI ULICE

Tomašević odlučio nagraditi vatrogasce za brojne herojske akcije u godini punoj kriznih situacija

Vatrogasci JVP Zagreb dobili novo vozilo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
28.12.2021.
u 15:12

Vatrogasci će tako na svoje račune dobiti po pet tisuća kuna, a njihova nagrada je osigurana u Financijskom planu JVP Grada Zagreba za ovu godinu.

Spašavanje u potresu, prometnim nesrećama, požarima. Intervencije visoko iznad ili ispod zemlje. Od spašavanja kućnih ljubimaca koji su se zaglavili do uklanjanja tornja katedrale svim ovim akcijama zajednički je jedan nazivnik - izveli su ih vatrogasci. Dečki iza broja 193 tijekom protekle godine iskazali su se u stotinama intervencija, a sada im stiže zaslužena nagrada.

23.12.2021., Zagreb - JVLP, Savska. Priprema vatrogasaca za primopredaju specijalnog navalnog vatrogasnog vozila Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naime, gradonačelnik Tomislav Tomašević 21. prosinca potpisao je suglasnost na Odluku Vatrogasnog vijeća Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o isplati jednokratne nagrade radnicima JVP Zagreb za rezultate rada u 2021.

15.10.2021., Zagreb - Na kolnom ulazu u JVP Centar u Savskoj cesti na rubniku danas se pojavila nova mini vatrogasna postaja. mali je to doprinos Vatrogasaca projektu Mali Zagreb. Mali Zagreb serija je minijaturnih instalacija postavljenih unutar frekventnih i zanimljivih ulica grada Zagreba. Sicusne kompozicije izgledom podsjecaju na procelja zagrebackih stambenih zgrada te na izloge nekada uobicajenih zagrebackih prodavaonica i obrta. TOP 2021 Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Vatrogasci će tako na svoje račune dobiti po pet tisuća kuna, a njihova nagrada je osigurana u Financijskom planu JVP Grada Zagreba za ovu godinu.

>> Pogledajte: Požar u zagrebačkoj Radničkoj: Zapalio se kontejner!

Komentara 4

V0
Vlaskoulicanec3.0
18:08 28.12.2021.

Najveća nagrada za vatrogasce bila bi da ih ovaj lik ostavi na miru ...

AN
ante555
17:06 28.12.2021.

Ne vjeruj serifu ni kad ti darove nosi

MA
maxiking
14:52 29.12.2021.

Svaka čast ali gdje su hitna i policija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije