Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ISTRAŽITI I SANKCIONIRATI'

Tomašević o premlaćivanju u Vukovaru: 'Nasilje trebaju svi osuditi, od ljevice do desnice'

Zagreb: Prosvjed djelatnika ZET-a, pridružio im se i gradonačelnik Tomašević
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
09.01.2024.
u 12:55

Nakon brutalnog napada na mladiće od 15-ak godina koji se dogodio ovu subotu, počele su se nizati reakcije političara, a na rednovnoj konferenciji za medije cijeli slučaj je prokomentirao i zagrebački gradonačelnik

Skupina starijih mladića, pripadnika navijačke skupine BBB, napala je grupu maloljetnika u centru Vukovara. Zadali su im više udaraca šakama i nogama u predjelu glave i tijela i nanijeli teške tjelesne ozljede zbog kojih su hospitalizirani u osječkom KBC-u. 

Na prvoj ovogodišnjoj konferenciji za novinare i zagrebački gradonačelnik se osvrnuo na nemili događaj te je tom prilikom poručio da je nasilje neprihvatljivo. 

– Krećemo u program s UNICEF-om, suzbijanja vršnjačkog nasilja u svim zagrebačkim školama. Kao grad ćemo napraviti sve što možemo, a od policije očekujemo da ovakve stvari istraži i sankcionira maksimalno moguće i da svi politički akteri od ljevice do desnice osude nasilničko ponašanje prema svima od stranih radnika do maloljetnika jer je to potpuno neprihvatljivo – kazao je Tomislav Tomašević. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, napad se dogodio oko 22 sata u subotu kod mosta Jean–Michaela Nicoliera, a jednom od osumnjičenih za napad je u ponedjeljak određen istražni zatvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje upućuju na opasnost da će ometati kazneni postupak utjecajem na iskaze žrtva, svjedoke i ostale osumnjičenike te postojanja opasnost da će ponoviti kazneno djelo. Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske izvijestili su da i dalje istražuju događaj.

VIDEO: Djed pretučenog dječaka u Vukovaru: Mislio sam da će mi srce puknuti. Nadam se da će centrala BBB reagirati na ovo

Komentara 2

DU
Deleted user
16:33 09.01.2024.

Taj mora biti svakom loncu poklopac. Bolje bi bilo da uzme metlu v ruke i ide čistiti grad. Za nikaj drugoga niti nije...

Avatar Morticia
Morticia
15:17 10.01.2024.

zašto se njega uopće to pita ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije