Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
evo što se nudi

Svi znaju za Hrelić, a jeste li znali da zagrebačka policija organizira dvorišnu rasprodaju na Martinje

Zagreb: Policijska rasprodaja predmeta kojima je istekao rok čuvanja
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/2
05.11.2023.
u 12:46

"Skladišta" su puna, a u njima su, doznajemo, bicikli, koferi, mobiteli i drugi predmeti koji će se moći kupiti sljedeće subote od 9 sati ujutro sjevernom dijelu dvorišta zgrade Policijske uprave zagrebačke u Heinzelovoj ulici 98.

Vjerojatno ste svi čuli za Hrelić. Omiljeni plac tisuća Zagrepčana i njihovih gostiju posebno oživi srijedama i nedjeljama kada se održava sajamska prodaja apsolutno svega, od igle do lokomotive, no jeste li znali i da zagrebačka policija organizira svojevrsni "Hrelić"? Naime, sljedeće subote, na Martinje, 11. studenog policija organizira dvorišnu prodaju.

Ovakve stvari nisu novina, a zagrebačka policija na isti je način prodavala i u srpnju 2021. godine kada se moglo naći mobitele po 100 kuna, knjige već od 10, a bili su tu i bicikli, ukupno više od 1100 različitih predmeta. Hoće li ove godine inflacija i euri podići cijene, ostaje za vidjeti kao i hoćete li se moći cijenkati s policajkama i policajcima.

POVEZANI ČLANCI:

I ovoga puta prodavat će se stvari kojima je "istekao rok trajanja" odnosno koje nitko nije preuzeo u Nalaznom uredu Policijske uprave zagrebačke unazad godinu dana i više. "Skladišta" su puna, a u njima su, doznajemo, bicikli, koferi, mobiteli i drugi predmeti koji će se moći kupiti sljedeće subote od 9 sati ujutro sjevernom dijelu dvorišta zgrade Policijske uprave zagrebačke u Heinzelovoj ulici 98.

– Pozivamo sve zainteresirane građane ukoliko imaju dodatnih pitanja da se obrate na broj telefona 01/6333 439 – navode iz zagrebačke policije.

VIDEO Noćas se zapalio autobus na A1


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije