Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema A modelu

Svi zagrebački učenici u ponedjeljak se vraćaju u školu

Zagreb: Druženje učenika ispred škole prije početka nastave
Patrik Macek/PIXSELL
06.05.2021.
u 14:57

Do sad su nastavu u A modelu, odnosno u živo, imali osnovci i maturanti, a učenici drugih razreda srednje škole školska predavanja su imali preko interneta.

Nakon više tjedana u online, nastavi, svi zagrebački učenici se od ponedjeljka vraćaju u školske klupe.  Odluku je donio Stožer civilne zaštite Grada Zagreba danas. 

- Sukladno navedenom, u osnovnim i srednjim školama na području Grada Zagreba nastava će se od 10. svibnja 2021. organizirati prema modelu A za učenike svih razreda osnovnih i srednjih škola - kažu u Gradu. Do sad su nastavu u A modelu, odnosno u živo, imali osnovci i maturanti, a učenici drugih razreda srednje škole školska predavanja su imali preko interneta. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:19 06.05.2021.

Kad smo došli kući sin mi se pohvalio da je dobio peticu iz povijesti. Pitam ga da li je bilo teško? A on će. Ma ne nije bilo, Tri put sam upotrebio copy paste i eto sve za 5. Vraćanje u klupe - odlično, ali i tako za većinu je to izgubljena godina. Iskreno rezultati dobri, znanje upitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije