Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv na poštivanje mjera

Sve je spremno za 'navijačko ludilo' u Zagrebu. Grad izdao posebne upute redarima

Zagreb: Pozornica na glavnom Trgu gdje će se pratiti utakmice Europskog nogometnog prvenstva
Sanjin Strukic/PIXSELL
13.06.2021.
u 08:14

Komunalni i prometni redari upućeni su da intenziviraju suradnju s Policijskom upravom zagrebačkom i Državnim inspektoratom

Iz Grada Zagreba poslali su priopćenje vezano uz javne događaje praćenja utakmica Europskog prvenstva u nogometu.

Kako ističu, sektor za komunalno i prometno redarstvo Grada Zagreba izdao je uputu komunalnim i prometnim redarima da, uzevši u obzir produženi rad ugostiteljskih objekata te održavanje Europskog prvenstva u nogometu, a samim time i niza događanja na javnim mjestima, pojačaju komunalne aktivnosti i aktivnosti vezane uz promet u mirovanju te da predvide pravovremeno dovoljan broj operativnih izvršitelja.

Isto tako, komunalni i prometni redari upućeni su da intenziviraju suradnju s Policijskom upravom zagrebačkom i Državnim inspektoratom. Grad Zagreb će osigurati dovoljan broj redarske službe za pružanje pomoći građanima i usmjeravanje građana te osigurati nazočnost hitne službe na mjestima javnog okupljanja, te na taj način uložiti dodatne napore u poštivanje epidemioloških mjera koje su na snazi.

Zagreb: Pozornica na glavnom Trgu gdje će se pratiti utakmice Europskog nogometnog prvenstva
1/10

"U duhu preporuka Nacionalnog stožera pozivamo sugrađane da poštuju sve preporuke Nacionalnog stožera u smislu zaštite zdravlja, a nadležne će gradske službe poduzeti dodatne napore i ojačati suradnju s nadležnim državnim tijelima koji su članovi Stožera civilne zaštite Grada Zagreba kako bi se građanima osigurala podrška u zaštiti njihovog zdravlja" poručuju iz Grada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije