Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odobrilo povjerenstvo

Švaljek u Skupštini već od sljedeće sjednice

švaljek
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
14.04.2015.
u 11:30

Mandat zastupnika Mirsada Srebrenikovića, koji je u Skupštini bio umjesto Švaljek, aktivacijom njezina zahtjeva prestaje

Mandatno povjerenstvo Gradske skupštine jutros je, sukladno zahtjevu Sandre Švaljek, kako je objasnio predsjednik Povjerenstva Ante Plazonić, odlučilo da će donedavna obnašateljica dužnosti gradonačelnika od sljedeće sjednice Skupštine, koja će se održati krajem ovog mjeseca, ponovo biti zastupnica.

– Zahtjev je legitiman i gospođa Švaljek vraća se u svoj skupštinski klub – rekao je Ante Plazonić čije je Povjerenstvo jednoglasno prihvatilo takvu odluku. Mandat zastupnika Mirsada Srebrenikovića, koji je u Skupštini bio umjesto Švaljek, aktivacijom njezina zahtjeva, prestaje.

>>Bandić: Kada budem smio, reći ću vam zašto sam smijenio Švaljek

Komentara 4

TO
tor
21:26 14.04.2015.

Sandra, obavezno se kandidiraj na izborima za gradonačelnicu.Makar kratko, ali konačno smo imali kulturnu, obrazovanu, ne populistički nastrojenu gradonačelnicu koja je "delala" u tišini. Možda se i ovaj narod do izbora prosvijetli, iako se plašim da je ovce teško pretvoriti u labudove. Ispada da stvarno zagrebčani imaju vlast kakvu i zaslužuju.

JO
joaopinto
10:23 15.04.2015.

ona je prošlost ,prezeleno je izletila sa svojom kanidaturom za gradonacelnicu dok je onaj tko joj je dao povjerenje bio u zatvoru....ovaj narod vise mrzi izdajice nego lopove .

GO
golub
18:20 14.04.2015.

Sretno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije