Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
33 5°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • -obrisani-:

    Sve je to zakuhao drug Smoljić koji se poziva na premijerku i pokušava ukinuti OPU i prodati zgradu, samovoljno ukidajući unosne i korisne tečajeve !

  • Edu:

    Konačno da se stane na kraj bandi koja smjenjuje ljude koji uspješno vode poduzeće. Od kada su izbacili Vlašića u otvorenom učilištu su zaposlenike isprepadali, smanjili im plaće, i ništa nisu pokrenuli. Naravno cilj je očito uništiti tu instituciju gdje ... prikaži još! sam se i ja obrazovala. Nadam se da će se čovjek koji je vodio učilište 11 godina uspjeti pobjediti bandu koja sve više vlada Hrvatskom.

  • amato:

    Drug Vlašić je nasilnik koji je vladao Učilištem jedanaest godina kao svojom privatnom prćijom. Donio je takve akte prema kojima je nemoguće da on skoro pa umre, a kamoli da mu istekne mandat. Napravio je niz financijskih malverzacija, sebi dodijelio ... prikaži još! plaću 40 000 kuna mjesečno i zaposlio desetine svojih jarana bez natječaja i bez ikakvih kriterija. Situacija na tržištu se u zadnjih godinu dana drastično pogoršala, pala je potražnja za tečajevima bilo koji vrste, pa i onima kojima se stječu kvalifikacije i koji se upisuju u radne knjižice. S druge strane pojavile su se brojne slične ustanove koji nude iste usluge pa je nestao monopol Učilišta i mogućnost velike zarade. On je tijekom svoje vladavine u vrijeme buma na tržištu izvukao golem novac i strpao ga u vlastiti džep i sada se pojavljuje kao kupac te nekretnine. Drugim riječima klasična hrvatska privatizacijska priča. Nadam se samo da je i on zakasnio, slično kao i Polanečec i Krmpotić u Orahovici. I da, da će USKOK istražiti njegovo poslovanje u Učilištu i smjestiti ga tamo gdje pripada - u Remetinec (ili možda u Vrapče).

Još iz rubrike Zagreb

Zagreb: Noćas oko HNK nije bilo okupljanja mladih i policija je pojačala kontrole
46
POJAČAN NADZOR

FOTO Ovako je sinoć bilo ispred HNK: Policija i redari dežurali, ali mladi nisu došli

IZNIO PLANOVE ZA ZAGREB

Otto Barić otkrio razloge povlačenja i što mu je ponudio jedan kandidat za gradonačelnika

27
oličenje purgeraja

Je li s Cicom otišao posljednji purger: Što znači biti purger i o kakvom šarmu je riječ

99