Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREBAČEN U BOLNICU

FOTO Drama u Zagrebu: Mladić podletio pod tramvaj, izvlačili ga vatrogasci

Zagreb: Tramvaj kod Langovog trga naletio na muškarca koji je prevezen u bolnicu
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/13
06.03.2024.
u 12:00

U međuvremenu, doznajemo iz ZET-a, preusmjeren je tramvajski promet na toj dionici. Linija 8 u oba smjera prometuje od Zapruđa do Kvaternikovog trga, a linija 14 trenutačno vozi od Savskog mosta do Maksimira umjesto do Mihaljevca

Oko 11:20 sati, kako doznajemo iz ZET-a, tramvaj linije 8 koji vozi na relaciji Mihaljevac – Zapruđe, krećući se ulicom Ribnjak u smjeru juga, pod još nerazjašnjenim okolnostima naletio je na mušku osobu koja se nalazila na tračnicama. Muškarca su brzom intervencijom vatrogasci izbavili ispod tramvaja te je vozilom hitne medicinske pomoći ubrzo odvezen s mjesta nesreće u bolnicu. 

U međuvremenu, doznajemo iz ZET-a, preusmjeren je tramvajski promet na toj dionici. Linija 8 u oba smjera prometuje od Zapruđa do Kvaternikovog trga, a linija 14 trenutačno vozi od Savskog mosta do Maksimira umjesto do Mihaljevca. Ovakva regulacija prometa trajat će dok se ne obavi policijski očevid. 

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Mladić podletio pod tramvaj, izvlačili ga vatrogasci

Zagreb: Tramvaj kod Langovog trga naletio na muškarca koji je prevezen u bolnicu
1/13

Stanje u prometu

Iz ZET-a javljaju kako je od 12:10 u prometu izvanredna autobusna linija Kaptol – Mihaljevac kako bi prevozila putnike na toj relaciji dok traje zastoj u tramvajskom prometu prouzročen ranijom nesrećom.  Autobus ne može do Draškovićeve jer je zbog policijskog očevida zatvoren prometni trak u smjeru juga. Stvaraju se velike kolone i zastoji na tom dijelu i u prometu osobnih vozila.

Dodatne gužve nastale su oko podneva i na prometnom raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara gdje se dogodila prometna nesreća. Sudar se dogodio na Držićevoj u smjeru sjevera neposredno prije raskrižja pa se iz smjera Novog Zagreba stvaraju kolone

FOTO Gužve na Jadranskom mostu

Zagreb: Tramvaj kod Langovog trga naletio na muškarca koji je prevezen u bolnicu
1/35

 

 

Komentara 3

KA
Kapitol
14:21 07.03.2024.

Mladic je pretrcavo tamo gdje nije smio. Postoji zebra, i to dobro vidljiva.Ako se iznenada pojavite pred tramvajem -sigurno vas bude udario. Nisu za nesrece krivi uvijek samo vozaci javnog prijevoza -i mi kao pjesaci se ponasamo jako neodgovorno.

MI
mikimouse12
13:16 06.03.2024.

Ja sam samo zbog naslova otvorio jer sam si poslio kako je moguce da je covjek uspio podletiti ispod tramvaja. Ali citajuci clanak ipak pise da ga je tramvaj udaril

MK
MKGRA
12:27 06.03.2024.

Jel’ Zet organizirao kakav zamjenski prijevoz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije