Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokosio ga pijanac

Stradalom radniku Čistoće amputirali obje potkoljenice

Čistoća
ARHIVA VL-A
18.02.2013.
u 11:09

Potpuno alkoholizirani vozač prikliještio ga je na stražnju stranu kamiona za odvoz komunalnog otpada, priopćili su iz Holdinga

Djelatnik zagrebačke Čistoće M. M. (35) teško je stradao u naletu pijanog vozača. Kako su javili iz ZG holdinga, muškarcu su zbog težine ozljeda morali amputirati obje potkoljenice!

Teška nesreća dogodila se noćas oko ponoći. Nesretni M. M. skupljao je kućni otpad u Klaićevoj ulici kada je na njega naletjela Škoda. 

– Potpuno alkoholizirani vozač prikliještio ga je na stražnju stranu kamiona za odvoz komunalnog otpada. Radnik je odmah prevezen u bolnicu i još uvijek se nalazi na intenzivnoj njezi – priopćili su iz Holdinga. 

Napominju da se sličan događaj odigrao i prije desetak dana, ali tada se radnik, na sreću, uspio izmaknuti pa ga je vozilo samo okrznulo.

>>Pijani vozač Škode teško ozlijedio radnika Čistoće

Komentara 16

IB
iva.begovic
11:27 18.02.2013.

Joj, kako grozna vijest. Radniku želim što brži i potpuniji oporavak. Objavite ime alkoholiziranog vozača. Osobno, svaki put kada vidim radnike Čistoće i Zrinjevca, osjetim zahvalnost za njihov trud da Zagreb bude čišći i ljepši. U Holdingu sigurno ima neracionalnosti i parazita ali oni nisu među ovim radnicima.

LI
lima83
11:35 18.02.2013.

smeće jedno pijano. upropastio jedan mladi život jer nije mogao bez svoje čašice. joj kakve bi ja kazne uveo za vožnju pod utjecajem alkohola. za takvu vožnju jednostavno nema opravdana. ne bi taj iz zatvora idućih 15 godina da se mene pita. a za volan nikad više

Avatar žič
žič
11:31 19.02.2013.

ovomu ne gine 6.mjeseci uvjetno na mjesec dana.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije