Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprezno s izjavama

Što Zagrepčani, a što Zagrepčanke ne vole čuti?

Špica, moda, Zagrepčanke (1)
Luka Stanzl/Pixsell
27.02.2013.
u 15:00

Psovke, komentiranje izgleda i izgovori o glavobolji, ali i tepanje samo su neke od stvari koje građanke Zagreba ne vole čuti od svog muškaraca

– Živcira me kad mi kažu da imam lijepu liniju, a ja imam višak kila – rekao je jedan građanin u anketi koju su proveli novinari Soundseta, a koje je zanimalo što građani Zagreba vole, a što ne vole čuti. I dobili su zanimljive i raznolike odgovore.

Psovke, komentiranje izgleda i izgovori o glavobolji, ali i tepanje samo su neke od stvari koje građanke Zagreba ne vole čuti od svog muškaraca.

\"Ista si kao moja bivša\", \"sestra ti je prezgodna\", \"nikad nisam vjerovao u brak\". Ovo su samo neke rečenice koje smetaju Zagrepčankama, otkrile su to u jučerašnjoj Soundsetovoj anketi, a jutros su svoje mišljenje imali priliku podijeliti i Zagrepčani.

Na pitanje što misle o komplimentima koje im daje nježniji spol, stigli su zanimljivi odgovori.

– Sretan sam ako dobijem ijedan kompliment – rekao je jedan od anketiranih, a drugi je, pak, dodao da \"voli kad mu kažu da je sladak\".

 >>Istražili smo: Zagrepčani čitaju samo kad moraju

Komentara 2

ET
etnaet
21:48 27.02.2013.

Piše ovaj članak nije komentiran pa ovo i nije članak.

OB
-obrisani-
22:56 27.02.2013.

Zagrepčani ne vole čuti ime Bandić, jer je to sinonim za rastrošnost i faraonsku vlast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije