Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
...bando lopovska

Stanovnik Laništa na svoj način krenuo u borbu protiv korupcije

prosvjed
VL
18.08.2010.
u 22:06

Domišljati vlasnik u borbu s vlašću krenuo je nalijepivši prosvjednu poruku preko cijele lijeve stranesvog automobila.

Prije nekoliko dana na zagrebačkom se Laništu pojavio doista poseban Fiat koji je uslikao naš vjerni čitatelj. Domišljati vlasnik automobila u borbu s vlašću krenuo je nalijepivši prosvjednu poruku preko cijele lijeve strane svog automobila.

"Opljačkali ste i rasprodali moju domovinu, bando lopovska", poruka je koju stanovnik tog kvarta na jedinstven način širi po gradu.

Komentara 40

PP
Pink Panter
12:32 19.08.2010.

Treba takav veliki natpis na Sabor, iz Šeksove manufakture zakona krenulo je sve zlo.

OB
-obrisani-
00:09 19.08.2010.

Jedan od rijetkih koji ima srca u ovoj zemlji kurvinih sinova, slugana, beskičmenjaka, ulizica, licemjera, lažova i oportunista svake vrste. Očito je čovjeku nepodnošljivo sve ovo gledati i slušati iz dana u dan i morao je pružiti otpor na biloo koji način. Ako nikako drugačije, onda ovako da ga se \"čuje\".

OB
-obrisani-
03:12 19.08.2010.

Svaka mu cast. I da se sad pojavi na cesti 80% automobila sa istim natpisom...ma mislili bi oni gore... Ipak ima jos pametnih i odvaznih Hrvata. Skidam kapu. Trebali bi kao i 90/01 pruziti otpor, opstanak je u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije