Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita od buke sa Slavonske

Stanovnici Vrbika nakon sedam i pol godina čekanja dobili bukobran

Bukobran u Vrbiku
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
29.05.2018.
u 08:56

Radovi su u startu malo kasnili, a onda i trajali dulje no što su trebali, no u kvartu su ipak sretni. Sustav je visok pet i dug oko 330 metara

Čekali su projekt sedam godina, a onda još nešto više od šest mjeseci da bukobran u Vrbiku, visok pet i dug 330 metara, napokon bude sagrađen.

Sada je konačno gotov, a buka sa Slavonske avenije za tamošnje je stanovnike napokon postala prošlost. Iako bukobran izgleda odlično, tamošnji stanovnici otkrivaju da nije sve išlo baš kao po loju.

– Radovi su trebali početi u listopadu 2017. godine. Malo su kasnili, ali su barem počeli. Samo što je rok za završetak bukobrana bio 120 dana od uvođenja u posao, a potrajalo je duže – kažu nam stanovnici, ipak sretni što su dobili sustav za zaštitu od buke izrađen od kombinacije punih i prozirnih panela.

Bukobran u Vrbiku
1/12

Muči ih, doduše, još samo jedna stvar, a to je činjenica da su tamošnju biciklističku stazu obojili upravo prije gradnje bukobrana, pa su je sad radili ponovo. Ali, kako kažu, dvaput je dvaput.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
dopizdilomi
10:28 29.05.2018.

Što se bunite. Da li ste svjesni koliko je trebalo raditi na tome da sve bude transparentno a ipak četiri puta skuplja.

Avatar links
links
17:07 29.05.2018.

Stanovnici Los Angelesa najviše si mogu priuštiti za prosječnu radničku plaću, dok se hrvatski glavni grad Zagreb nalazi na 69. mjestu među 77 metropola u godišnjoj analizi švicarske banke UBS

2X
2Xgeneral
11:44 29.05.2018.

stvarno jake slike iz kojih se može "sve" izčitat. kaj taj fotograf zna išta??? ( ili zna sve ono što ne treba da zna )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije