Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvara se za sav promet

Sljedećih 10 dana kopa se na zapadu Zagreba, zbog toga će obilazno morati 3 ZET-ove linije

Zagreb: Radovi na obnovi kolnika u ulici Oranice
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
05.11.2023.
u 16:00

Za vrijeme izvođenja radova linije 136 146 neće koristiti autobusna stajališta Kožinčev put i Švarčanska, dok će privremeno autobusno stajalište biti uspostavljeno u ulici Oranice, neposredno kod raskrižja s Medarskom ulicom, a autobus linije 119 će se zaustavljati na stajalištima Kožinčev put i Švarčanska

Jesenska sezona radova se nastavlja u metropoli raskapanjem ulice na zapadu grada. Zbog uređenja kolnika sljedećih desetak dana bit će zatvoren Kožinčev put na dijelu od ulice Potočnica do ulice Oranice. Radovi počinju sutra, u ponedjeljak 6. studenog. u 9 ujutro, a trajat će do srijede 15. studenog.

Zbog radova će ta doinica biti zatvorena za sav promet, a vozači će moći obilaznim pravcem: Oranice - I. B. Mažuranić - Donje Vrapče - Kožinčev put  i obratno, a u obilazak gradilišta krenut će i tri ZET-ove autobusne linije, točnijer linije 119 (Črnomerec - Podsused most), 136 (Črnomerec - Špansko) i 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir)

Linija 119:

  • Črnomerec - redovnom trasom do raskrižja ulica Oranice i Kožinčev put - (ravno) ulica Oranice - (desno) Ulica Ivane Brlić Mažuranić - (desno) ulica Donje Vrapče - (lijevo) Ulica Vrapčanska putina - i dalje uobičajenom trasom do odredišta 

Autobus linije 119 će se zaustavljati na stajalištima Kožinčev put i Švarčanska, a privremeno će biti uspostavljeno i autobusno stajalište u ulici Oranice, neposredno kod raskrižja s Medarskom ulicom.

POVEZANI ČLANCI:



Linije 136 i 146:
  • Črnomerec - redovnom trasom do raskrižja ulica Oranice i Kožinčev put - (ravno) ulica Oranice - (desno) Ulica Ivane Brlić Mažuranić - i dalje uobičajenom trasom do odredišta

Za vrijeme izvođenja radova linije 136  146 neće koristiti autobusna stajališta Kožinčev put i Švarčanska, dok će privremeno autobusno stajalište biti uspostavljeno u ulici Oranice, neposredno kod raskrižja s Medarskom ulicom.

VIDEO Sudar automobila i tramvaja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije