Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide Bandić u inspekciju

Škorpikova će plaviti dok se ne riješi zemljište

23.06.2018.
u 12:05

Trajno je rješenje izgradnja novog kolektora Dubravica i probijanje novog podvožnjaka ulice Medpotoki od Aleje Bolonje do Samoborske.

Podvožnjak na križanju Škorpikove i Aleje Bologne – koji poplavi nakon svake jače kiše te je, ovisno o količini vode, ponekad i nemoguće njime prometovati – u utorak će obići gradonačelnik Milan Bandić.

Time se nazire i rasplet problema s kojim se suočavaju stanovnici zapadnog dijela grada već godinama. Trajno je rješenje izgradnja novog kolektora Dubravica i probijanje novog podvožnjaka ulice Medpotoki od Aleje Bolonje do Samoborske.

No dodatni problem su i imovinskopravni odnosi, koji nisu riješeni, što je potrebno da bi se izgradila buduća prometnica, a dok Grad ne otkupi zemljište, podvožnjak u Škorpikovoj i dalje će plaviti.

– Vodoopskrba i odvodnja planom za 2018. predvidjela je izgradnju dijela kolektora Dubravica, a preostali dio kolektora realizirat će se nakon rješavanja imovinskopravnih odnosa – kažu u ViO-u.

Komentara 4

DO
dopizdilomi
07:32 25.06.2018.

Eeeee ako Bandić ide pogledati znači da je lova pripremljena a rodjaci isto.

DU
Deleted user
21:34 23.06.2018.

sad će neki njegov Sančo kupit zemlju od domaćih, pa će naturalizirani Purger istu otupiti za dupli iznos za naše novce, a onda opet onaj Sančo dobije posao sa svojom bauštelskom firmom da odradi posao do kraja. Zašto platiti jednom kad Prger, Sanči i rodjaci mogu to tri puta naplatiti.

HR
Hrabraja
15:31 23.06.2018.

Bolje da su uveli naplatu parkinga, jebeš promet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije