Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak

Sindikati u ZG Holdingu danas odlučuju o štrajku

pauk
Sanjin Strukić/Pixsell
15.05.2013.
u 09:51

Iz uprave Zagrebačkog holdinga kazali su kako se nadaju da do štrajka neće doći.

Čelnici sindikata u Zagrebačkom holdingu na današnjem će sastanku odlučiti hoće li svi podržati Novi sindikat i u četvrtak krenuti u veliki štrajk solidarnosti s kolegama u Croatije Airlinesu. Štrajk je već podržao i Nezavisni sindikat Holdinga, koji okuplja zaposlenike Zagrebarkinga, pa se može očekivati da u četvrtak neće biti uobičajenog ritma naplate parkiranja. Predsjednik Novog sindikata Mario Iveković kazao je da se radi o zaštiti radničkih prava. Taj sindikat u Holdingu ima 500 članova, a ako im se pridruže i ostali, pitanje je kako će grad funkcionirati.

– Radnici ne bi smjeli imati problema na poslu, a još ćemo odlučiti kakav će štrak biti – kazao je Iveković.

Iz uprave holdinga kazali su kako se nadaju da do štrajka neće doći.

– Radnici na njega imaju pravo, no važno je naglasiti da se u njega ne ide zbog problema, već da je riječ o solidarnom štrajku – kazao je glasnogovornik Dušan Viro.

>>Štrajk i u Zagrebparkingu, Tržnicama Zagreb....

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije