Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 211
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekologija

Ronioci za vikend očistili maksimirsko jezero, a građani posadili cvijeće

Maksimirsko jezero
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
02.06.2014.
u 13:00

Već 11. akciju zaredom organizirali su Ronilački klub "Roniti se mora" u suradnji s National Geographic Hrvatska i Javnom ustanovom Maksimir

Za vikend je održana jedanaesta akcija čišćenja i održavanja jezera "Think Green – Maksimir 2014", koju su organizirali Ronilački klub "Roniti se mora" u suradnji s National Geographic Hrvatska i Javnom ustanovom Maksimir.

U akciju su se priključili i građani, te osim što su čistili, posadili su cvijeće oko jezera.

Ova, već tradicionalna, ekološko-humanitarna akcija održala se u povodu Dana grada Zagreba.

Komentara 6

Avatar dva4u
dva4u
15:05 02.06.2014.

a kakve veze ima ova fotka sa maksimirskim jezerom??? koma od "novinarstva"...

DU
Deleted user
18:52 02.06.2014.

Kolko se ja sečam ni jedno maksimirsko jezero nema ovakve gole obale i plažu sa šudrom. A naslov članka podrazumijeva da postoji samo jedno jedino maksimirsko jezero !?

TR
Trucker
08:44 03.06.2014.

Purgeri iliti Zagrepčanci znaju da Maksimir ima 4 jezera! No autorica ne spominje niti jedno od njih, a slika ni u ludilu ne može biti s nekog maksimirskog jezera, prije će biti da je sa Jaruna ili Čiča obzirom na skakaonice za skijanje na vodi ili kite surfing! Žalosno za žurnalističku struku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije