Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JARUN

Narkomanske šprice i igle u zagrebačkom dječjem parku: Policija patrolira, roditelji zabrinuti

Zadar: ?iš?enje parka od infektivnog otpada koje koriste narkomani
Dino Stanin/PixSell
04.07.2023.
u 22:37

Policija je zaprimila sedam prijava te su potvrdili da su pronašli šprice koje su zbrinuli policijski službenici

Roditelji iz središta Zagreba u strahu su za svoju djecu zbog narkomana koji se okupljaju u dječjem parku i drogiraju. Narkomanske igle pronašla su djeca dok su se igrala.  

Internetom se proširio i video ovisnice koja konzumuira drogu u jednoj ulici na Jarunu. U blizini su parka su i dva dječja vrtića, piše dnevnik.hr. 

- Zaključavanje igrališta, rasvjeta i kamere doprinijeli bi sigurnosti i zaštiti zdravlja djece kod igre te općenito sigurnosti svih ostalih korisnika parka - kažu iz vrtića. 

VEZANI ČLANCI: 

O svemu je obaviještena i policija. Zaprimila je ukupno sedam prijava. - Doista smo pronašli šprice i policijski službenici zbrinuli su ih u posebne spremnike za taj otpad - kazala je glasnogovornica PU zagrebačke Marija Goatti. Ne žele otkrivati više detalja, ali kažu da policija patrolira oko dječjeg parka: 

- Bitno je građanima prenijeti da smo pozorni i budni i da vodimo brigu o sigurnosti i mladih i djece.

- Park je zaista bio napušten i onečišćen, i Zrinjevac i Čistoća odradili su svoj dio posla. Raskrčili su stvari, odnijeli su sav otpad, čak i onaj opasni - kazao je Luka Korlaet, zamjenik zagrebačkog gradonačelnika. Grad je obećao postaviti kamere i javnu rasvjetu. 

VIDEO Policija pronašla 52 stabljike marihuane posađene u blizini Paukovca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije