Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Zagrepčanka se željela prijaviti za posao: Ispunila sve uvjete navedene u oglasu, osim jednog

Ilustracija
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
04.07.2023.
u 21:38

U oglasu za posao firma, uz srednju školu i osnovno poznavanje engleskog jezika, traži i 25 godina iskustva

Djevojka iz Zagreba željela se prijaviti za posao koji je tražila neko vrijeme, no neugodno se iznenadila kada je vidjela da ima sve uvjete za obavljanje uredskih poslova osim jednog. Naime, u oglasu je stajalo da firma, uz srednju školu i osnovno poznavanje engleskog jezika, traži i 25 godina iskustva, pišu 24sata.

- Kao mlada žena koja traži posao naletim na svakakve oglase, ali ovako nešto još nisam vidjela. Ovi traže 25 godina iskustva, ovo je apsolutni vrh. Možda da pitamo ove s burze kako im nije neugodno raditi budale od ljudi - rekla je djevojka. 

VEZANI ČLANCI:

Iz tvrtke su poručili da ne žele mlade ljude već da traže osobe starije od 50 godina, pišu 24sata.

- Imali smo dosta situacija kad smo zaposlili mlade ljude koji bi ostali godinu dana, a onda bi se predomislili i otišli. Ciljano smo stavili 25 godina radnog iskustva jer tražimo takvu osobu. I da smo stavili pet godina iskustva, ne bismo uzeli mlade ljude - poručili su iz firme.

VIDEO Dječak (15) objavio oglas za posao, a onda je uslijedila lavina: Mobitel zvoni od 7 ujutro

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije