Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi tečaj

Rješavanje straha od letenja – letenjem

jet zrakoplov
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
27.05.2014.
u 10:15

Tečaj počinje 2. lipnja, cijena je 2199 kuna, no može se predbilježiti i samo za let u iznosu od 999 kuna...

Kako bi građane oslobodili straha od letenja, posljednje četiri godine u suradnji sa Zračnom lukom Zagreb provode se tečajevi, a od 2. lipnja započinje nova sezona. Do sada je tečaj pohađalo stotinjak polaznika, a uspješnost mu je 96 posto.

- Jednodnevni je to tečaj, u sklopu kojeg organiziramo razgovor s psihologom, meteorologom, pilotima, stjuardesama, provodimo vježbe opuštanja... Piloti, primjerice, svakom od polaznika pokušaju približiti i objasniti sve moguće scenarije i zvukove koje mogu doživjeti ili čuti u zrakoplovu - rekla je Nikolina Bakmaz, koordinatorica tečaja, te dodala da tečaj završava letom jet zrakoplovom, duljine 15 do dvadeset minuta.

Cijena tečaja je 2199 kuna, iako se može predbilježiti samo za let u iznosu od 999 kuna. Prijave na www.strahodletenja.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije