Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traje tri mjeseca

Rashladite se pod krošnjama Mažuranca, počelo je Ljeto kod Matoša

22.06.2021.
u 11:13

Ljeto kod Matoša na novoj lokaciji u parku Mažuranac trajat će do 12. rujna

Za one koji dugi vikend nisu uspjeli iskoristiti da pobjegnu od vrućine gradskog asfalta, mogu to učiniti pod krošnjama kestena u debelom hladu parka Mažuranac. U petak je tamo otvoreno Ljeto kod Matoša i trajat će tri mjeseca, sve do 12. rujna. 

Na osam decentnih kućica poslužuje se iće i piće, a cijelo ljeto posjetitelje će urbanom glazbom zabavljati brojni zagrebački DJ-evi i glazbenici poput Gelato Sisters, Good Foot, White box... 

Prepoznatljiv retro izgled festivala, ove godine je kombiniran s industrial ugođajem, a u Ljetu kod Matoša može se uživati svakim radnim danom od 16 sati, vikendom od 10

 

Još jedna posebnost ovoga festivala, kažu nam organizatori, je ta da će tijekom trajanja Europskog prvenstva ovdje biti 'nogomet free zona'. nema gledanja utakmica, a špreferira se opušteno druzženje uz ugodnu glazbu i ponudu ića i pića. 

Ovo je Ljetu kod Matoša već treća lokacija. najprije je bio smješten kraj pjesnikova spomenika na Strossmayerovom šetalištu, potom je zbog potresa lani premješten na Ribnjak, a sada se smjestio na Trgu Mažuranića u popularnom parku Mažuranac.  

Komentara 1

PP
Pucvala_Premium.
17:33 22.06.2021.

Dragi nas Matos rece " vidje Hrvatska svakakvih čuda , al ne nađe štrikova za toliko Juda "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije