Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradnja kompleksa

Radovi na fontanama pokraj NSK do 15. prosinca

fontane
Boris Ščitar/VLM
28.08.2012.
u 09:46

Prema planu, gradit će se komunalna infrastruktura, trg i staze na zelenoj površini, nakon čega slijedi i gradnja fontana sa strojarnicom. Rok je 180 dana, a oni bi trebali biti finalizirani 15. prosinca

Prve dvije faze gradnje fontana, gradnja dvaju pješačkih pothodnika i ponovno puštanje prometa Ulicom Hrvatske bratske zajednice, koja je bila zatvorena posljednjih dva mjeseca, završene su. Slijedi treća etapa radova.

Prema planu, gradit će se komunalna infrastruktura, trg i staze na zelenoj površini, nakon čega slijedi i gradnja fontana sa strojarnicom. Rok je 180 dana, a oni bi trebali biti finalizirani 15. prosinca.

Kako stoji u projektu, na zelenoj površini pokraj NSK trebale bi se nalaziti tri fontane, a cijeli kompleks trebao bi imati i zimsko klizalište. Ukupno će Grad za ovaj projekt, podsjetimo, platiti 18,4 milijuna kuna bez PDV-a.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
doktorica
10:17 28.08.2012.

još samo fali spomenik Bandiću u soc.realističnom stilu.....

PE
pelinkovac
10:25 28.08.2012.

Taj dio Zagreba ce izgledat malo ljepse sa fontanama i zelenilom.Samo kako je bilo prije rijeci i nacrta trebalo je biti pet fontana a ne tri.

IS
Iskra1347
10:53 28.08.2012.

Na što troše novce!!! Umjesto da naprave vrtiće i škole u kvartovima gdje oni kronično fale, obnove bolnice, naprave konačno pošten odjel za djecu oboljelu od karcinoma i sl teških bolesti, oni uništavaju zelenu livadu i rade fontane kao da svi skupa grcamo u parama. Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije