Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše vijesti

Radovi na Čulinečkoj trebali su biti gotovi danas, no građani će i dalje imati glavobolje

Prometna gužva u Ulici Trnava
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/4
17.10.2019.
u 10:41

Ova novost teško će pasti svim stanovnicima Gornje i Donje Dubrave, međutim posebno su pogođeni građani u Trnavi

Radovi postavljanja kolektora na Čulinečkoj cesti trebali su biti gotovi danas, međutim iz Gradskog ureda za mjesnu samoupravu stigla je obavijest da će biti produljeni sve do 1. studenog. Ova novost teško će pasti svim stanovnicima Gornje i Donje Dubrave, međutim posebno su pogođeni građani u Trnavi.

Njima je, kako smo već pisali, dosta gužvi koje traju već dvadeset godina, a koje su upravo zbog radova na Čulinečkoj postale zadnjih dana upravo nesnošnjive. Sav se promet, naime, iz te važne prometnice preusmjerava u Trnavu, pa već kolone na glavnoj cesti budu dugačke više kilometara, bočne ulice su jednako zakrčene, pa vozači ostaju "zatočeni" u kvartu i do sat i pol.

Glavobolju zadaje i neposredna blizina pružnog prijelaza uz Branimirovu cestu, zbog čega već kaotična situacija postaje još gora. Zbog svega toga građani su pokrenuli i peticiju u fizičkom i online obliku, a samo onu na internetu do sad je potpisalo 1730 ljudi. Traže riješenje problema s ružnim prijelazom u vidu pristupne ceste prema Čulincu, gdje postoji nadvožnjak.

Ključne riječi

Komentara 1

HE
herojulice
13:18 19.10.2019.

Tak se dela. Tko je probio rok i što se radi ukoliko do toga dođe a nije navedeno u ugovoru i tko je za to kriv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije