Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
probušili cijev

Radnici prije vremena 'otvorili' Bandićeve fontane

bandićeve fontane,  (1)
Foto: Čitatelj 24sata
1/7
Autori: IČ/VLM, mač/VLM
27.06.2012.
u 17:55

Djelatnici Vodoopskrbe, koji su sanirali štetu, za nezgodu krive izvođače radova

Radnici koji grade fontane zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića u srijedu popodne probili su vodovodnu cijev te je nastao vodoskok, kako pišu 24 sata, u visini od 15 metara. Parkiralište pokraj Nacionalne sveučilišne knjižnice bilo je potpuno poplavljeno. Voda iz cijevi curila je oko pola sata, a prolaznike je iznenadilo uranjeno "otvorenje" fontana.

- Naši djelatnici su zatvorili vodu, nitko od građana nije ostao bez vode. Velika je šteta, pa ćemo sutra morati do kraja sanirati puknuće - rekao je za Večernji jedan od djelatnika Vodoopskrbe koji su intervenirali zbog puknuća cjevovoda na zelenoj površini ispred NSK-a. Kako doznajemo od istih radnika, odgovorni za štetu su izvođači radova.

Gradnja Bandićevih fontana počela je prije desetak dana. Bandić nije odustao od spornih projekata unatoč kritikama gradskih skupštinara jer, kako je više puta istaknuo, ne može prihvatiti njihove amandmane.

– To se mora napraviti, mora se poštovati ono što smo potpisali. Skupština je donijela program gradnje komunalne infrastrukture i mi sada provodimo njihovu odluku – objasnio je gradonačelnik Bandić.

Komentara 20

Avatar Hazl113
Hazl113
18:26 27.06.2012.

Nevjerojatno kako se novac rasipa bez veze, a ljudi gladni. Za 30 miliona kuna se moglo štošta korisnije napravit, a ne gradit nepotrebna fontana. Banditosu se polako bliži kraj, pa pokušava po nečem ostat upamčen. Samo kada se sjetim kako se "naduo ko žabac" kada je pio vodu iz hidranta u prečkom ako se ne varam u vezi smrada vode u zgradi. Pitam se radi čega nije pio tu istu vodu u stanovima gdej je to smrdilo. Jedva čekam izbore pa da se napokon riješimo te pošasti koja je zadesila ovaj grad. Pitaj Boga što će mu još doći u glavu u ovoj zadnjoj godini. Možda da napravit 100 metarski kip u za svoje zasluge negdje na Jelačić placu, da onaj plac gdej se sada nalazi šator za pijance. Sramota u što se pretvorio ovaj grad. VAŠAR je predobra riječ. Bandiću, pitaj turiste koji dolaze u naš grad što misle o tom šatoru na našem glavnom Trgu.

KI
Karl I
18:37 27.06.2012.

tko radi taj i griješi. netko se zafrko pa što. a možda je vodovodna cijev imala neku tvorničku grešku? bilo je i korisno. besplatno tuširanje na plus trideset.

DE
detour
18:09 27.06.2012.

bernardic i skupstina su spremni na ljetnu stanku? ko i s varsavskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije