Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loše vijesti

Pukao magistralni vrelovod, zapad Zagreba od večeras nema toplu vodu

Velik dio Zagreba nema tople vode, opet je pukao vrelovod
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
30.09.2020.
u 12:08

Ta vijest, naravno, naišla je na nemali broj ljutitih reakcija korisnika društvenih mreža koji su naglasili da vrelovodi u Zagrebu neprestano pucaju i da je potrebno pod hitno pronaći neko trajnije rješenje.

Loše vijesti za stanovnike zapadnog dijela Zagreba – zbog puknuća magistralnog vrelovoda na Zagrebačkoj cesti u 20 sati obustavit će se isporuka toplinske energije za krajnje kupce u naseljima Rudeš, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice.

– Ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se u subotu, 3. listopada 2020. u poslijepodnevnim satima. Naši radnici ulažu maksimalne napore da se puknuće magistralnog vrelovoda u što kraćem roku sanira i da se uspostavi kontinuirana isporuka toplinske energije krajnjim kupcima – kažu u HEP Toplinarstvu.

Ta vijest, naravno, naišla je na nemali broj ljutitih reakcija korisnika društvenih mreža koji su naglasili da vrelovodi u Zagrebu neprestano pucaju i da je potrebno pod hitno pronaći neko trajnije rješenje. 
 

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Sandinista
Sandinista
12:22 30.09.2020.

Čini mi se da je i ovo sabotaža druga Tita. Napravio je vrelovod koji traje samo 70 godina...

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:23 30.09.2020.

Jučer cijela država bez telefona, danas neki bez grijanja idemo polako u Srednji vijek i to vjerodostojno.

DU
Deleted user
12:51 30.09.2020.

Svaka čast HEP-u, ulaganje u vozni park, ulaganje u stranački podobne šefove i ulaganje u stranku pokazao se kao puni pogodak! Koga briga za neke cijevi, ionako nisu rađene za vrijeme Hrvatske nego Jugoslavije pa neka i trunu takve! Samo bi budali palo na pamet da si ide raditi novu mrežu vrelovoda kako bi si smanjio gubitke i povećao profitabilnost, ono stvarno moraš biti komunist da tako razmišljaš! Naprijed naši!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije