2 21°C
  • stefj:

    Sprave za vježbanje u parku? Znaju li oni koliko ćemo mi svi to platiti?... Jedan betonski ping-pong stol u režiji holdinga košta preko 40.000 Kn, onaj isti kojeg kupe za 2.000 Kn...

  • AMIKULIĆ:

    A glupog naroda!!! Stavili nam semafor??? Šta ne bi u svakom normalnoj državi i normalnom gradu na takvim mjestu trebao ići rotor, koji je sigurniji za promet i pet puta protočniji... ali oni zadovoljni sa semaforom. Lako je Bandiću sa ... prikaži još! ovakvim intelektualcima od građana.

  • samoborka:

    Gradjani grada Zagreba i okolice,TOLIKO je puno medju vama prljavaca da krvare oci svakom imalo civiliziranom covjeku,a pogotovo turistima iz zapadnih,uredjenih drzava svaki puta kada prodju zagrebackim kvartovima! Toliko je smeca uz prometnice,po parkovima,uz nasipe..ma na sve strane da nije ... prikaži još! normalno! SRAM me takvih ljudi i takvih sugradjana! NEMA OPRAVDANJA za takvo ponasanje! Ne opravdavajte se stanjem u drzavi, to sto radite je iskljucivo stvar vaseg balkanizma i nikakve odgojenosti! Zagreb i Hrvatska (dokazano!) sve vise postaju pojam neurednosti i prljavosti! Pogledajte strane turisticke portale pa se i sami uvjerite!

Još iz rubrike Zagreb

Zagreb
Kvar

Naselja na zapadnom dijelu Zagreba ostala bez struje

Davor Ružić i Milo Pilski
BICIKLISTIČKI DVOJAC

Biciklima ćemo osvojiti Himalaju, a tajno su nam oružje – palačinke

Eksplozija u Hondlovoj
BRZA INTERVENCIJA

Eksplodirao kombi u Hondlovoj ulici u Zagrebu, nema ozlijeđenih