1 8°C
  • stefj:

    Sprave za vježbanje u parku? Znaju li oni koliko ćemo mi svi to platiti?... Jedan betonski ping-pong stol u režiji holdinga košta preko 40.000 Kn, onaj isti kojeg kupe za 2.000 Kn...

  • AMIKULIĆ:

    A glupog naroda!!! Stavili nam semafor??? Šta ne bi u svakom normalnoj državi i normalnom gradu na takvim mjestu trebao ići rotor, koji je sigurniji za promet i pet puta protočniji... ali oni zadovoljni sa semaforom. Lako je Bandiću sa ... prikaži još! ovakvim intelektualcima od građana.

  • samoborka:

    Gradjani grada Zagreba i okolice,TOLIKO je puno medju vama prljavaca da krvare oci svakom imalo civiliziranom covjeku,a pogotovo turistima iz zapadnih,uredjenih drzava svaki puta kada prodju zagrebackim kvartovima! Toliko je smeca uz prometnice,po parkovima,uz nasipe..ma na sve strane da nije ... prikaži još! normalno! SRAM me takvih ljudi i takvih sugradjana! NEMA OPRAVDANJA za takvo ponasanje! Ne opravdavajte se stanjem u drzavi, to sto radite je iskljucivo stvar vaseg balkanizma i nikakve odgojenosti! Zagreb i Hrvatska (dokazano!) sve vise postaju pojam neurednosti i prljavosti! Pogledajte strane turisticke portale pa se i sami uvjerite!

Još iz rubrike Zagreb

buran vikend

Pojačani nadzor prometa: Čak 104 prekršaja na zagrebačkom području

odvajanje otpada

Slijedeći tjedan poštari donose vrećice za plastiku

5
Zagreb Classic
PROMO

Doznajte gdje se krije najbolja zabava i što možete razgledati