Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno Zeleno učilište

Proširite znanje o našem planetu, vulkanima, mineralima i fosilima

Klyuchevskaya Sopka, veli?anstveni vulkan koji eruptira no?u
Yelena Vereshchaka/NEWSCOM
03.05.2023.
u 13:12

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad otvorio je još jedno Zeleno učilište koje je savršena prilika za druženje kroz edukativne i znanstvene radionice za djecu.

Mogućnost da prošire znanje o našem planetu, vulkanima, mineralima i fosilima, građani će imati na četiri radionice koje će se održati u periodu od 3. svibnja do 24. svibnja 2023. u predvorju dvorane već spomenutog centra.

Na svakoj od njih posjetitelji će se educirati na određenu temu vezanu uz naš planet. Prva radionica bavit će se Zemljinim promjenama, pravit će se njeni modeli i pričati o tektonskim pločama.

Druga radionica bit će posvećena vulkanima i lavi odnosno njihovim vrstama. Na trećoj će se govoriti o mineralima i njihovoj primjeni u ljudskim životima, a na zadnjoj, s kojom će se zatvoriti ovogodišnje Zeleno učilište, tema će biti fosili i sve tajne poput tragova dinosaura u Hrvatskoj, poveznice Zagrebačke katedrale i fosila te kako oni nastaju.

Voditeljica radionica bit će magistrica geologije Danijela Šmajgl, a na besplatne radionice možete se prijaviti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad na e-mail: info@czkio-susedgrad.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije