Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratio se kući

Pronašli sina: Pobjegao od kuće zbog pet jedinica?

andre tonc
Privatni album
28.05.2010.
u 11:38

Javio se majci na mobitel pa su se našli u parku, ali nije htio reći gdje je bio otkako mu se u utorak nakon 17 sati izgubio svaki trag.

- Javio se mami u četvrtak oko pola devet i nakon razgovora u deset su se našli u parkiću u blizini stana. Ujutro su zajedno došli u Zaprešić gdje smo se javili policiji - sretan je bio otac Berislav nakon dvije neprospavane noći.

Andre Tonc se, kako nam je ispričao otac dva skrivao po haustorima u centru, a prijatelji su ga štitili i roditeljima rekli da ne znaju gdje je.

Maloljetni "bjegunac" prema izjava oca pobjegao je od kuće zbog loših ocjena u školi i šišanja, koje je bilo potrebno za slikanje za osobnu kartu!

- Od policije je dobio prijavu zbog neodgovornog ponašanja i svi ćemo zajedno otići kod socijalnog radnika - konzekvence nepromišljenog čina tinejdžera je prepričao otac.

>>Potraga za maloljetnikom koji je nestao na putu do glazbene škole

Kako saznajemo policija je vrlo brzo locirala mobitel Andrea tako da bi ga, u slučaju da se nije sam javio majci ubrzo našli.

Berislava smo pitali što je rekao sinu kada se ponovno vratio kući.

- Nismo imali nikakvu svađu, no razgovarali smo njim o stvarima koje su se mogle dogoditi, otišli smo na piće i pizzu, a već prije toga rekao nam je da mu je žao i da će se ispričati cijeloj rodbini koja ga je tražila i brinula gdje li se nalazi - kazao je otac te dodao kako se zahvaljuje svima koji su pomogli i davali korisne informacije o njegovu sinu.

Komentara 13

WO
Wookie
14:19 28.05.2010.

Gdje su oni dobri stari dani kad su mi jedinice bile problem:)? A ništa, mladost luldost, sva sreća da je sve dobro završilo. Nadam se da će se dečko malo opametiti sada. Jadni roditelji, mogu zamisliti kako im je bilo.

Avatar korisnica
korisnica
16:25 28.05.2010.

Možda se dečko prestrašio kako će doma roditelji reagirati na to da ima jedinice i da bi mogao ponavljati razred, pa pobjegao. NIšta neobičnoga, kada se samo sjetim kako su se neki roditelji iživljavali ( najčešće u školi) nad svojimjim klincima ,te stavljali im golemi pritisak na glavu kada bi dobili negativnu ocjenu ili nedovoljno dobru ocjenu koju su očekivali. Informacije u školi su uvijek bile show za neke. Čudim se da oni sami nisu tada bježali od kuće.

RE
returnofTito
13:54 28.05.2010.

Mali je truba sto se skole tice.... PLJUC!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije