Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNATI UZROCI

Pronađena tri mrtva tijela, nema tragova nasilne smrti

Pronađeno mrtvo tijelo u Sesvetama
Foto: PIXSELL
1/11
13.02.2020.
u 10:30

Iz policije su nam kazali da nema dokaza koji upućuju na to da je riječ o kaznenom djelu

Tri mrtva muškarca pronađena su danas u Zagrebu, potvrdili su nam iz policije. Dodaju da u sva tri slučaja nema sumnje o nasilnoj smrti, odnosno nema elemenata kaznenog djela.

Jutros oko 6 sati na autobusnoj stanici na Zagrebačkoj cesti pokraj raskrižja s Bistričkom pronađeno je prvo tijelo muškarca. Uzrok smrti zasad nije poznat. Svjedoci tvrde da su vidjeli dva vozila hitne pomoći i osoblje koje je pokušavalo reanimirati muškarca, ali neuspješno. Nakon toga stigla je policija koja je podignula šator i započela s očevidom. Točan uzrok smrti, kao i identitet umrloga, znat će se nakon očevida i obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu.

Drugu dojavu policija je dobila u 7:04, a tijelo muškarca pronađeno je u Trepčanskoj ulici u Dubravi. Dojava o trećem tijelu zaprimljena je u 10:37, a tijelo je pronađeno u tramvaju broj 2 na okretištu Črnomerec.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:53 13.02.2020.

U Dubravi je Zagrebačka ulica ,a ne Zagrebačka cesta kako vi pišete.Zagrebačka cesta je na Trešnjevki.

Avatar BettyWN84
BettyWN84
16:55 16.02.2020.

Večeгas sam slobodnа Žеlitе li рopiti piće, кliкnite vezu dа biste рrоnаšli moj рrofil s tеlefоnskim brojem --> www.Kisstok.com

ČV
čača vrati se
12:25 13.02.2020.

a taj iz tramvaja je sumnjiv,da se nije vracao sa suda imao brkove i aktovku u krilu🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije