Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko zlato

Pročitajte što je Milan Bandić poručio Sandri Perković

Sandra Perković (1)
Michael Kappeler/DPA/PIXSELL
12.08.2013.
u 09:31

"....Hvala ti, Sandra, na radosti koju si nam danas priuštila i na svijetlom primjeru koji daješ mladim naraštajima hrvatskog sporta..."

U povodu osvajanja zlatne medalje na svjetskom prvenstvu u Moskvi gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uputio je Sandri Perković čestitku u kojoj, između ostalog, stoji:

Bravo, Sandra!

Tvoj veličanstveni nastup i dominantno osvajanje svjetskog zlatnog odličja, jedinog koje ti je još nedostajalo, ispunio nas je ushitom i ponosom. Još jednom si potvrdila status kraljice u svojoj disciplini, a svima nama pokazala kako se uz talent, naporan rad i čvrstu volju mogu dostizati zvijezde na ponos svoga grada i svoje zemlje.

Hvala ti, Sandra, na radosti koju si nam danas priuštila i na svijetlom primjeru koji daješ mladim naraštajima hrvatskog sporta.

Gradonačelnik je i pozvao građane na svečani doček "zlatne" sportašice koji će biti organiziran u sutra 12.35 sati u zagrebačkoj Zračnoj luci.

- Dođite i čestitajte Sandri na njenom uspjehu, pozvao je Bandić sugrađane.

>>Sad ima sve! Sandra Perković je svjetska prvakinja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije