Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar u Resniku

Pročešljali smo Tomaševićevu Studiju o otpadu: Na pitanje svih pitanja odgovora još uvijek nema

19.01.2024.
u 15:40

Za gradnju su u igri tri opcije, a predviđaju gradnju jedinstvenog objekta mehaničke obrade, a razlikuju se po stupnju automatizacije i uvjetima razgradnje ostataka te sadržaja smeđih kanti i vrećica. Tomašević je sažetak rada inženjera Ekonerga uputio na Skupštinu u četvrtak

Komentara 19

LL
lijepa_li si
16:31 19.01.2024.

znajući naše "organizatore" nakon što se željezo, papir, plastika, razvrsta (skupo) sve će se zajedno s mješanim zatrpat.

DO
doktorica
18:50 19.01.2024.

cijela nauka oko tog otpada,kao da se ne može uposliti radnike na traci koji bi odvajali otpad ,dovoljno ih ima u Holdingu koji misle da ako idu na posao da je to već težak rad.

MA
Matija100
08:21 20.01.2024.

Kom možda da odeš kod optičara i kupiš bolje naočale. Onda ti situacija ne bu zgledala odlično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije