Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPLATNE LINIJE

Prijavite štetu od potresa na ove telefonske brojeve

Oštećenja u centru Zagreba nakon potresa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
26.03.2020.
u 14:22

Do sada je pozivni centar Zagrebačkog holdinga zaprimio više od 20 tisuća poziva, od čega samo jučer više od 5 tisuća. Odgovoreno je na sve dolazne upite, na linijama više nema duljih čekanja

Podsjećamo, Grad Zagreb uveo je besplatne telefonske linije 0800 8802 i 0800 8805 za građane izravno pogođene potresom. 

"Još uvijek ima građana pogođenih potresom do kojih ova informacija nije stigla. 

Pozivamo prije svega da nam se jave oni čiji domovi su u potresu teško oštećeni. Kroz besplatne brojeve osigurana je i sva druga potrebna asistencija našim sugrađanima koji su pretrpjeli potresom prouzročene štete.

Do sada je pozivni centar Zagrebačkog holdinga zaprimio više od 20 tisuća poziva, od čega samo jučer više od 5 tisuća. Odgovoreno je na sve dolazne upite, na linijama više nema duljih čekanja. Trenutačno je čekanje svedeno na nekoliko minuta, a za vrijeme čekanja javljanja agenta građani dobivaju sve korisne savjete i upute", stoji u priopćenju.

Napominjemo i da je Grad Zagreb aktivirao račun za posebne namjene – sredstva za saniranje posljedica potresa. Svi koji žele donirati to mogu učiniti putem računa: 

IBAN HR5723600001502749340

SWIFT ZABAHR2X

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije