Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPALI GA

Pretukli ga i slomili mu prst dok je kupovao karte za derbi

Dinamo, navijači
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
09.07.2015.
u 12:13

Muškarac (34) teže je ozlijeđen u srijedu u 11.55 kod Dinamova stadiona na  Maksimirskoj cesti. On je stajao u redu kako bi kupio kartu za derbi Dinamo – Hajduk, koji se ovog vikenda igra na Maksimiru kada ga je napalo više  nepoznatih  počinitelja.

U pomoć mu je priskočio zaštitar kojeg su napadači  također napali. Zaštitar je lakše ozlijeđen, 34-godišnjaku je slomljen prst, a napadači su pobjegli i za njima se traga.

>> Fizički obračun ispred blagajne, Dinamo pozvao policiju

Komentara 11

Avatar Vucibatina
Vucibatina
13:12 09.07.2015.

Pa ti odi na tekmu !

ZA
zambezi
13:47 09.07.2015.

Zar treba sto rec? pretuzno. A taman bio mir oko stadiona i na stadionima zadnjih mjeseci.

DU
Deleted user
21:06 09.07.2015.

Dok su ovi kaj mrue Mamica , a sutra tko zna koga nisuu bili blizu stadiona takvih stvari nije bilo. Sa njihovim povratkom bit ce svega ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije