Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapalile se instalacije

Požar na zagrebačkom Ksaveru. Evakuirani zaposlenici Agencije

Požar na Ksaveru
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/9
Autori: Vecernji.hr, Hina
17.05.2019.
u 10:57

Došlo je do požara električnih instalacija, a na teren je upućeno osam vozila s 26 vatrogasaca

Požar koji je u petak prijepodne buknuo u zgradi Zdravstvenog veleučilišta na Ksaveru, od kojega se gusti dim proširio tim kvartom, ugašen je za nekoliko minuta i nitko nije ozlijeđen, doznaje se u zagrebačkoj javnoj vatrogasnoj postrojbi.  

Požar je izbio na električnim instalacijama na Ksaveru 209 a, na objektu Zdravstvenog veleučilišta, na katu koji se renovira. Dojavu su vatrogasci primili u 9,55 sati, a požar je ugašen za tri do četiri minute, doznaje se u vatrogasnoj postrojbi.

U startu je poslano osam vozila i 26 vatrogasaca, no nakon što se utvrdilo da nije potreba za tolikim snagama, na Ksaveru su ostala četiri vozila i 13 vatrogasaca. Sada se čeka Elektra i sanacija opožarenog dijela instalacija, kažu u vatrogasnoj postrojbi. 

U PU zagrebačkoj kažu da su dojavu o požaru zaprimili nešto poslije 10 sati i da nitko nije ozlijeđen.

Svi zaposlenici agencije evakuirani su, kao i studenti iz obližnjeg Zdravstvenog veleučilišta, gdje je nastava otkazana.

Ključne riječi

Komentara 7

TM
trade_mark
10:44 17.05.2019.

agencija za koju nitko nikad nije čuo. al plaće su im sigurno vrhunske. . nek sve zgori. onda možemo krenuti ispočetka. bolje nismo ni zaslužili.

OK
okolo
11:09 17.05.2019.

znam stotinu obrtnika, nijedan nikad čuo za ovu gospodu...bit će, rade u konspirativi

Avatar Hulk001
Hulk001
11:02 17.05.2019.

Gorjelo smeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije