Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traje do 1. rujna

Postanite "zoo istraživači": Još samo osam termina "Divljeg ljeta" u ZOO-u

Noćni safari održan je u u Zoološkom vrtu Grada Zagreba
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
02.08.2023.
u 10:00

Petodnevni program namijenjen je djeci od drugog do šestog razreda, a mogu se okušati u ulogama timaritelja, istraživača, zoologa te naučiti puno o svakodnevici životinja

Koje sve vrste nastanjuju zagrebački Zoološki vrt, kako se o njima brinu timaritelji i kakvim ih delicijama časte, kako izgledaju pokusi u "zoo-laboratoriju" te kako pridonijeti zaštiti prirode, vaši školarci mogu, među ostalim, doznati tijekom petodnevnog programa "Divlje ljeto" koji u ZOO-u traje do 1. rujna.

Namijenjen je mališanima od drugog do šestog razreda osnovne škole, održava se radnim danima u dvije skupine, od kojih prva počinje u 8, a druga u 14 sati. Svaka je skupina, u kojoj može biti najmanje deset, a najviše 24 polaznika, predvođena s dva edukatora koji će, među ostalim, djeci omogućiti i da se okušaju u pripremi slasnih iznenađenja za životinje, praktičnim radom na živim primjerima poučit će ih istraživanju životinja te istraživanju dodirom preparate krzna, jaja, rogova, perja, ljuštura i slično.

VEZANI ČLANCI: 

– Djeca kroz program dolaze u dodir sa životinjama poput degua, paličnjaka, kornjače, zmije i guštera, rješavaju različite zadatke i vode dnevnik istraživanja, sudjeluju u edukativnim igrama, izražavaju se kreativno i likovno, a na koncu dobivaju diplomu "zoo-istraživača" – kažu iz ZOO-a.

Do kraja programa ostalo je još osam termina u četiri tjedna, a startaju 7., 14., 21. i 28. kolovoza. Kod prijave je potrebno ispuniti upisni list koji možete pronaći na službenim stranicama ZOO-a te uplatiti akontaciju ili punu cijenu u iznosu od 100 eura. No, ako se u program upisuju djeca iz iste obitelji, primjerice braća i sestre, imaju pravo na popust, pri čemu se za prvo upisano dijete uplaćuje puni iznos, a za svako iduće 20 eura manje.

VEZANI ČLANCI: 

– Internet-bankarstvom ili općom uplatnicom program se može platiti u cijelosti ili u dvije rate. Akontaciju je potrebno uplatiti pri upisu na program, a drugu ratu prije početka upisanog termina. Također, u slučaju otkazivanja sudjelovanja na programu akontacija se ne vraća, no u slučaju otkazivanja od strane ZOO-a, vraća se puni iznos – napominju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije