Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa sedmog kata

Ponovno palo staklo sa zgrade HT-a, ozlijeđen zaštitar

HT, pala ploča (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/7
29.06.2012.
u 14:55

Samo tri tjedna nakon što je staklena ploča pala sa 15. kata zgrade HT-a u Savskoj, danas je pala nova iste veličine. Ozlijeđen je zaštitar i oštećeno je jedno osobno vozilo.

Staklena ploča dimenzija 2 x 1,5 metara pala je nešto poslije 13.30 sati sa sedmog kata zgrade Hrvatskog telekoma u Savskoj ulici u Zagrebu te krhotinama stakla ozlijedila zaštitara koji radi na ulazu u tu kompaniju. Djelatnici Hitne pomoći pružili su mu na licu mjesta pomoć zbog porezotina na ruci, iznosi zagrebačka policija.

Oštećeno je i jedno osobno vozilo Mercedes koje je bilo u neposrednoj blizini pada staklene ploče u Savskoj ulici, objasnili su iz PUZ-a.

Ovo je drugi pad staklene ploče u samo tri tjedna s tornja poslovne zgrade koju je gradio poduzetnik Tomislav Horvatinčić i njegova Hoto grupa.

– Šokirani smo zbog ponovnog pada stakla sa zgrade u Savskoj u kojoj smo u dugoročnom zakupu. Nakon zadnjeg incidenta zatražili smo od vlasnika zgrade da poduzme apsolutno sve mjere kako bi se zaštitili prolaznici i zaposlenici, no unatoč tome suočeni smo s još jednim incidentom. Duboko smo stoga zabrinuti za sigurnost te ozbiljno razmatramo sve mogućnosti za kompaniju – pojasnila je Maja Weber, glasnogovornica Hrvatskog telekoma.

Iz zagrebačke policije objašnjavaju da se na terenu obavlja očevid okolnosti koje su dovele do pada staklene stijene, a tek će se nakon njega vidjeti što će se poduzeti zbog opetovanih opasnosti koje prijete s tornja u kojem posluje HT.

 

Ključne riječi

Komentara 45

DU
Deleted user
18:07 29.06.2012.

samostalnost se treba izgraditi... ovako se nece moci daleko... fus... je postao vjerni pratioc hrvatskog drustva.

Avatar sofist
sofist
15:22 29.06.2012.

Već vidim kako će lopine iz HT-a početi dizati cijene fiksne i mobilne ... za eventualne odštete, popravke itd.

BR
BratCroat
18:21 29.06.2012.

Kad ne ubija cijenama onda to radi staklom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije