Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Policija traži pljačkaše koji su u ožujku krali po Zagrebu

razbojnik
nadzorna kamera
09.10.2012.
u 10:33

Ljekarnu je opljačkao muškarac star između 40 i 45 godina, visine oko 170-175 cm, srednje tjelesne građe, tamnih očiju, debljih tamnih obrva, tamne kose, odjeven u tamnoplavu jaknu s kapuljačom

Zbog počinjenog razbojništva u ljekarni u Vidrićevoj ulici u ožujku ove godine zagrebačka policija objavila je fotografiju muškarca u nadi da će nakon sedam mjeseci potrage doći do konkretnih podataka.

Ljekarnu je opljačkao muškarac star između 40 i 45 godina, visine oko 170-175 cm, srednje tjelesne građe, tamnih očiju, debljih tamnih obrva, tamne kose, odjeven u tamnoplavu jaknu s kapuljačom, a na glavi je nosio plavu šiltericu, kažu u PUZ-u.

Policija je pozvala u pomoć građane kako bi pronašla i za sada nepoznatog počinitelja koji je 19. ožujka ove godine u trgovini na Pavlenskom putu prijeteći oštrim predmetom zaposleniku trgovine počinio razbojništvo te otuđio novac.

Razbojništvo je počinio muškarac starosti između 30 i 35 godina, visine oko 185-190 cm, jače tjelesne građe, kraće crne kose, sa sunčanim naočalama na licu, odjeven u tamnu majicu dugih rukava, plave traper-hlače i obuven u crne cipele, a u ruci je držao oštar predmet, navodi PUZ.

Policija moli sve građane koji imaju korisne informacije o nepoznatim muškim osobama da se jave na broj telefona 192 ili na e-mail: zagrebacka@policija.hr.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:00 09.10.2012.

Hm Mogli su pričekati do slijedečeg ožujka, pa ga početi tražiti na godišnjicu razbojstva. Ljepše zvuči.

LI
LILLIT
12:14 09.10.2012.

Dobro, a kaj je opljackal? novac, medikamente ? U jednom prijasnjem clanku sam citala, da se uplasil vlastite hrabrosti i pobegel praznih ruku. Ma nemres vjerovati koje gluposti.

DU
Dudek
15:49 09.10.2012.

Jei dozvoljeno da nas političari pljačkaju? Poskupljenje plina 37% jeli to normalno ili je to pljacka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije