Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALETIO NA PJEŠAKE

Policija otkrila detalje strašne nesreće u Buzinu: Automobilom upravljao 23-godišnjak

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/25
17.06.2023.
u 00:27

Ozlijeđenim osobama na koje je naletio osobni automobil marke Mercedes pružena je liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama na području Grada Zagreba

Policijska uprava zagrebačka oglasila se o strašnog prometnoj nesreći koja se u petak oko 22 sata dogodila u Buzinu. Kako su naveli, automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 23-godišnji vozač. On je naletio na tri pješaka i jedan osobni automobil koji se potom odbio na još jedan automobil. Osim troje pješaka, ozlijeđene su i dvije osobe koje su se nalazile u automobilu na kojeg je 23-godišnjak naletio.

"U petak, 16. lipnja oko 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu je 23-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan osobni automobil koji se potom odbio na još jedan automobil. Ozlijeđenim osobama na koje je naletio osobni automobil marke Mercedes pružena je liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama na području Grada Zagreba. U prometnoj nesreći ozlijeđene su još dvije osobe koje su se nalazile u osobnom automobilu na koji je naletio osobni automobil marke Mercedes te će i njima liječnička pomoć biti pružena u medicinskim ustanovama na području Grada Zagreba", navodi policija. 

Kako ističu iz PU zagrebačke, 23-godišnji vozač je pod nadzorom policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje

VEZANI ČLANCI:

Ranije su se, podsjetimo, oglasili i iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba. Naveli su kako su dojavu o naletu automobila na pješake dobili u 22.06 sati.

"Po dolasku utvrđeno da ima više osoba ozlijeđenih koji leže na podu, pozvano još troja kola Hitne pomoći. Osoba koja se nalazila ispod osobnog vozila, oslobođena od strane djelatnika Hitne medicinske pomoći. Naša ekipa pomaže djelatnicima Hitne pomoći oko zbrinjavanja ozlijeđenih osoba. Radilo se o naletu osobnog vozila na parkirano osobno vozilo, pri čemu je ozlijeđeno pet osoba. Ozlijeđene osobe zbrinute od strane djelatnika hitne medicinske pomoći", izvijestili su vatrogasci.

VIDEO Zabilježen trenutak nesreće u Buzinu: Zbog uznemirujućeg sadržaja snimku ne donosimo u cijelosti

Tijek događaja pratite OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
18:00 17.06.2023.

Svaki vikend se mladi tamo okupljaju sa nabrijanim (tuniranim ) pilama. Pretežno na parkiralištima McDrive restorana, upravo zato jer su ta mjesta pogodna za slučajne susrete, zabavu i druženje uz “Drift” koji mnogima djeluje kao apsolutna fascinacija, pogotovo ako sese isti nalazi za volanom. Kada ih povremeno na dojavu policija rastjera okupljaju se na drugim lokacijama itd. U Njemačkoj se ilegalne auto-utrke tretiraju kao kazneno djelo, a ne kao prekršaj i za njih su predviđene zatvorske kazne u trajanju od maksimalno deset godina. Po meni bi sva takva mjesta trebalo staviti pod kvalitetan video nadzor zaštitara i policije, a onda takvim vozačima sljedeći dan da se pokuca na vrata. Ovaj jezivi video snimak nije trebalo cenzurirati, upravo suprotno neka se vidi realan slijed događaja i koje su posljedice neodgovornosti. Da li će osiguravajuća kuća nakon ovih snimaka, pokriti štetu i ozljede ljudi. Da li će se pokretati privatne tužbe protiv počinitelja i za koje će milionske iznose biti tužen ?

JO
josmalopanestalo
10:31 17.06.2023.

to nije vožnja nego je mislio da zna voziti a misliti je d..k znati !

LE
lector2corrector
04:40 17.06.2023.

"uslijed neprilagođene brzine"??? Pa i milicija brani počinitelja. Kakva neprilagođena brzina. To ti je, milicijo, obijesna vožnja te pokušaj ubojstva (uz vjerojatno kojekakve opijate).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije