Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREŠAO U SUPROTNI SMJER

Policija otkrila: Paganijem upravljao Ukrajinac (38), nije prilagodio brzinu kretanja vozila

Pagani
Foto: Čitatelj
1/4
05.09.2022.
u 10:45

Prednjim lijevim, a potom i stražnjim lijevim dijelom osobnog automobila naletio je na prednji lijevi dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, kažu nam iz PU zagrebačke

Skupocjeni automobil Pagani sudjelovao je u petak, 2. rujna, oko 17 sati u prometnoj nesreći u zagrebačkim Mlinovima gdje se sudario s Fordom Fiestom. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, nastala je samo materijalna šteta.

Kako doznajemo iz Policijske uprave zagrebačke, Paganijem gibraltarskih nacionalnih oznaka upravljao je 38-godišnji državljanin Ukrajine.

VIDEO Skupocjene jurilice prolazile zagrebačkim Mlinovima: Pagani sudjelovao u prometnoj nesreći

– Kretao se Ulicom Mlinovi u smjeru jugoistoka. Dolaskom do kućnog broja 101 nije prilagodio brzinu kretanja vozila, prošao je na prometni trak namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim lijevim, a potom i stražnjim lijevim dijelom osobnog automobila naletio na prednji lijevi dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka – kažu nam iz policije. 

Automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, Fordom Fiestom, upravljao je 52-godišnjak. On se istom ulicom kretao u u smjeru sjeverozapada. 

VIDEO Nije sve išlo glatko: Vučna služba dignula oštećenu skupocjenu jurilicu

- Zbog izazivanja prometne nesreće 38-godišnjaku je, na mjestu događaja, zbog počinjenog prekršaja uručen Obavezni prekršajni nalog - dodaje PU zagrebačka. 

U petak je u Zagrebu, podsjetimo, organizirana manifestacija “Supercar Owners Circle Croatia 2022”. Ispred katedrale tako je predstavljeno čak 60 najprestižnijih, skupocjenih jurilica iz svijeta Lamborghinija, Bugattija, Ferrarija...

Ključne riječi

Komentara 34

SU
suco
11:18 05.09.2022.

Bogati Ukrainci se voze po Evropi luksuznim autima, siromašni trunu u rovovima.Svugdje isto, uvjek sirotinja nadrapa.

WW
wwwcro
10:54 05.09.2022.

Hm…isto tako kao što ovaj Ukrajinac trenutno brani svoju državu od Ruske agresije, branili su naši HDZ i SDP političari Hrvatsku od Srpske agresije na čelu sa Plenkovićem i Milanovićem. Sa sigurne udaljenosti barem 1000 km od ratišta. Jadno.

5S
505.scrtom
10:56 05.09.2022.

ukrajinac !?. umjesto da juriša na krim on se fura i to pazi ne golfom nego paganijem. da nije na nekim vojnim vježbama haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije