Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABILJEŽENO 67 PREKRŠAJA

Policija objavila rezultate akcije u prometu, rekorder "pao" u Vlaškoj, napuhao 2,32 promila

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
09.01.2022.
u 22:00

Policija nastavlja s akcijom.

Drugog dana provođenja preventivno represivne akcije pojačanog nadzora vozila i vozača usmjerene prvenstveno na počinjenje tzv. „četiri glavnih ubojica u prometu“, a to su: prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, prekoračenje dopuštene brzine, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisna uporaba mobitela u vožnji, zagrebačka policija zabilježila je sljedeće:

- ukupno 67 prometnih prekršaja, od čega su 13 prekršaja počinili vozači pod utjecajem alkohola, 30 prekršaja počinjeno je zbog nepropisne brzine, šest zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa i jedan zbog nepropisnog korištenja mobitela. Jedna je osoba recidivist, a dvije su zadržane do otriježnjenja.

Najveće zabilježene koncentracije alkohola su kod:

- 27-godišnjaka koji je upravljao vozilom u Vlaškoj ulici u Zagrebu te mu je obavljenom kontrolom utvrđena koncentracija od 2,32 g/kg alkohola u organizmu i

- 50-godišnjaka koji je upravljao vozilom u Blaškovečkoj ulici u Blaškovcu te mu je obavljenom kontrolom utvrđena koncentracija od 2,19 g/kg alkohola u organizmu.

Policija nastavlja s akcijom.

Ključne riječi

Komentara 2

JM
Jmjm
04:23 10.01.2022.

Mog susjeda odvezla hitna i u krvi imao 4,75 i nikome nista,sutradan ga vratili kuci

Avatar alien79
alien79
23:54 09.01.2022.

Ima li kakvih akcija po ministarstvima i uredima? Ništa a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije