Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohrlili u prirodu

Pogledajte kako su Zagrepčani uživali u sunčanom danu

jarun,zagreb (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/28
03.03.2013.
u 18:12

Nedjeljna špica ponovno je oživjela jer su terase kafića bile prepune. Doznajemo da je zbog velike gužve oko Jaruna nastao prometni kaos

Brojni Zagrepčani iskoristili su sunčanu nedjelju za šetnju i rekreaciju. Jarun je na trenutke bio pretijesan za sve one koji su odlučili noge protegnuti upravo ondje. Doznajemo da je zbog velike gužve oko Jaruna nastao prometni kaos. 

Najmlađi su na Jarunu uživali i u hranjenju labudova. Brojni šetači, biciklisti i kućni ljubimci okupirali su i savski nasip. Nedjeljna špica ponovno je oživjela jer su terase kafića bile prepune. 

Ključne riječi

Komentara 1

LU
Lujo123
20:05 03.03.2013.

I opet idioti puštaju pese bez brnjice i bez povodca među gomilu šetaća i djece! Jel policijo, jel ste nekoga kaznili? Bar ove na slikama. Hajd bandiću poduzmi nešto. Ovdje se zakon masovno krši!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije